Kamers

Voor één nacht
€105,00 per nacht voor een tweepersoonskamer
€ 70,00 per nacht voor een eenpersoonskamer
Vanaf 2 nachten 
€95,00 per nacht voor een tweepersoonskamer
€65,00 per nacht voor een eenpersoonskamer

Zonnesteen

Deze ruime kamer bevindt zich op het gelijkvloers en is dus zeer geschikt voor mensen die minder goed te been zijn. Eventueel kunnen er ook rolstoelpatiënten terecht. Ze heeft twee comfortabele eenpersoonsboxsprings en TV. Verder beschikt ze ook over een eigen badkamer met toilet en douche.

Als basistint is oranjerood gebruikt, de kleur van de edelsteen waarnaar ze vernoemd is. De Zonnesteen heeft heel wat positieve eigenschappen. Hij werkt optimisme en zelfvertrouwen in de hand, vergroot de vitaliteit en is goed tegen somberheid en psychische klachten.

Rozenkwarts

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een gezellige ruimte onder het schuine dak. Ze beschikt over een ruime badkamer met toilet en douche. Ze heeft twee eenpersoonsboxsprings en TV.

Als basistint is roze gebruikt, de kleur van de steen die zijn naam aan de kamer gaf. De Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde, de vriendschap. Hij leert je jezelf accepteren zoals je bent en versterkt je inlevingsvermogen voor de gevoelens van de andere. Hij is ook goed tegen angsten en fobieën en heeft een kalmerende en rustgevende invloed.

Saffier

Deze kamer heeft blauw als hoofdkleur. Ze bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit op de tuin. Ook deze kamer beschikt over twee comfortabele eenpersoonsboxsprings en TV. De vloer is in hout, wat een extra warm gevoel geeft. De badkamer heeft toilet en douche.

De Saffier geeft zijn naam aan de kamer. De diepblauwe steen heeft als bijzondere eigenschappen dat hij de eerlijkheid en deugdzaamheid stimuleert. Trouw en vriendschap varen wel in zijn nabijheid. Hij verhoogt de concentratie en verruimt je blik. Hij ondersteunt wilskracht, maar leert je jezelf ook relativeren.

Smaragd

Ook vanuit deze kamer heb je zicht op de tuin. De kamer is erg ruim, met comfortabele boxprings, TV en een houten vloer. De badkamer heeft ook toilet en douche. De Smaragd is een groene steen wat ook de basis vormt van de aankleding van deze kamer. 

Deze edelsteen heeft zeer veel verschillende eigenschappen. Enkele daarvan zijn: het stimuleren van innerlijke wijsheid, het vergroten van analytisch vermogen, het ombuigen van negatieve dingen in positieve, het aantrekken van liefde en harmonie...

Meer info of interesse in een verblijf?

De Aventurijn
Lindestraat 8
3770 Riemst
Telefoon
+32 12 23 89 59
+32 473 58 10 62
E-mail
bellens.inge@gmail.com